Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Δημιουργήστε τη δική σας σειρά προϊόντων με την υποστήριξη μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής: προϊόν, συσκευασία και σχεδιασμός, Αποθήκευση και συμμόρφωση με τον κανονισμό

Σε ένα παγκόσμιο εμπορικό περιβάλλον που αντιμετωπίζει συνεχείς αλλαγές και προκλήσεις, κάθε εταιρεία είναι καλό να υιοθετήσει μια κουλτούρα που προωθεί και διευκολύνει την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και τη δημιουργική νοοτροπία.

Η εταιρεία μας μέσω συνεχούς εκπαίδευσης και θέτοντας υψηλά standard ποιότητας  μπορεί και προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Η εξειδικευμένη ομάδα ποιότητας και παραγωγής μας, μπορεί να εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά την παραγωγικότητα, την ασφάλεια των τροφίμων και την ακρίβεια του χρόνου παράδοσης.

Η ομάδα μας θα επιλέξει με βάση τις ανάγκες των πελατών μας την κατάλληλη πρώτη ύλη, το τρόπο επεξεργασίας και όλα τα στάδια συσκευασίας από το πακέτο μέχρι το κιβώτιο και την παλέτα, εξασφαλίζοντας ένα ξεχωριστό για το ράφι προϊόν. Το καταρτισμένο μας προσωπικό έχει ήδη μεγάλο ποσοστό επιτυχίας εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας best seller προϊόντα τόσο με γνώμονα την ποιότητα όσο και την συσκευασία τους και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστικά περιβάλλοντα. Οι επιτυχίες αυτές είναι για την εταιρεία μας κινητήριος δύναμη για την συνεχή βελτίωση μας.

Ο μηχανολογικός μας εξοπλισμός και ένα άψογα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μπορεί να προσφέρει πολλαπλές συσκευασίες όπως resalable Doypack, Pillowbags, Blockbottom, πλαστικά βάζα και πλαστικά κύπελλα, με μια ευρεία γκάμα χωρητικότητας από 40gr εως 1kg ανάλογα με τον τύπο συσκευασίας.

Στο συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο των υλικών συσκευασίας είμαστε ευέλικτοι ώστε να προσφέρουμε, τόσο ανακυκλώσιμα, όσο και συμβατικά υλικά συσκευασίας και πολλαπλές επιλογές για την κιβωτιοποίηση καθώς και την παλετοποίηση των προϊόντων εξασφαλίζοντας ασφαλή και οικονομικότερη μεταφορά. Δέσμευση όλων μας είναι το βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας.

YOUR BRAND - YOUR CHOICE

CUSTOM PROCESSING, DIFFERENT MIXING OPTIONS & FLAVOR COMBINATIONS

STATE OF THE ART PRODUCTION PRACTICES

VAST VARIETY

CERTIFIED QUALITY

VARIOUS PRODUCT FORMATS

Retail

Food Service

TAILORED PROCESSING