Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ PRIVATE LABEL

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Σε ένα παγκόσμιο εμπορικό περιβάλλον με συνεχείς αλλαγές και προκλήσεις, η εταιρία μας υιοθετεί μια κουλτούρα που προωθεί και διευκολύνει την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και τη δημιουργική νοοτροπία.

Μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και της αναπτυσσόμενης εμπειρίας των εμπλεκόμενων τμημάτων, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (Private Label). Η ομάδα ελέγχου ποιότητας και παραγωγής μας μπορεί να εγγυηθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα όσον αφορά την ασφάλεια των τροφίμων, την άρτια αισθητική του πακέτου και τη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης.

Με βάση τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη εστιάζουμε στο σωστό σχεδιασμό του συνόλου των διαδικασιών με στόχο τη δημιουργία ενός ξεχωριστού προϊόντος για το ράφι. Οι δυνατότητες συσκευασίας της εταιρίας μας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων resealable Doypacks, Pillowbags, Blockbottom-quad packs, πλαστικά βάζα και πλαστικά κύπελλα, με μια ευρεία γκάμα χωρητικότητας από 25gr έως 1kg.

Παρακολουθώντας τακτικά τις εξελίξεις στον κλάδο των υλικών συσκευασίας και παραμένοντας προσηλωμένοι στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας. Με βάση τα παραπάνω και σε συνδυασμό με ένα μελετημένο σχεδιασμό των επιλογών κιβωτιοποίησης και παλετοποίησης, η εταιρία μας εξασφαλίζει στον τελικό παραλήπτη μια ασφαλή και οικονομική μεταφορά.

Δέσμευση όλων μας παραμένει το βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας.

YOUR BRAND - YOUR CHOICE

CUSTOMIZED MIXES, PROCESSED & FLAVOURED NUTS

STATE OF THE ART PROCESSING AND PACKAGING EQUIPMENT

WIDE PRODUCT ASSORTMENT

CERTIFIED QUALITY

VARIOUS PACKAGING TYPES

Retail

Food Service

CUSTOMIZED PROCESSING - TAYLOR MADE SOLUTIONS